GooD LuCk=)

sekarang ni utm tgh minggu exam…ramai yg dh stat exam,tp saya masih bleh bermalas2an..hehe..maklum la,exam kali ni cume ade 4 paper je..

rasenye dalam banyak IPT kat malaysia ni, UTM la yang paling xberkira dengan masa utk exam..kadang2 hari ahad pun ade paper..malam2 pun ada jgak..tapi saya xksah sgt,yg penting cepat habis exam n then bleh bergumbira=)

nway, gud luck utk semua..sebelum pergi exam,pastikan anda membawa semua keperluan termasuk kad matrix n slip exam..jika anda berniat membawa ‘toyol’,lupakan sajalah..kita cuba berjuang dengan cara yang bersih..jgn lupe baca doa sebelum mula exam..

selamat berjuang..semoga dipermudahkan urusan..insyaAllah..

Advertisements

12 thoughts on “GooD LuCk=)

  1. muhammadridwanto berkata:

    semoga berjaya dalam peperiksaan akhir…

  2. nurnana berkata:

    Good Luck!!
    Semoga sentiasa dipermudahkan urusan..

  3. tongah berkata:

    gudluk untuk exam…

    pasal toyol tu aku setuju…apa guna kita di uji kalau masih nak bawak toyol…betul tak…tapi kalau nak bawak toy boleh la…buat main masa bosan hehehe 🙂

  4. fadh berkata:

    good luck!!!

  5. zuriaf berkata:

    selamat menghadapi 4 paper exam….hehehe…

  6. lydiarayyan berkata:

    saya pernah menghadapi saat paling genting..iaitu..6 paper dalam masa 4 hari (>_<)…waktu itu..nama sendiri pun dah tak ingat…..tido sejam dua je tiap malam dan setengah jam tido di dewan sampai kena kejut…

  7. nurnana berkata:

    Lydia:
    Bahaya tul ko nih..
    nama pun lupe..

  8. 4g1rlt3lls4ll berkata:

    gud luck dear!!

    p/s: penah menyaksikan dua orang minah cina kantoi sebab bwk toyol…. hehe..

  9. cikf=) berkata:

    tq2 sume…=)

    lydia :jgn buat camtu..isk2…bahaya…tp sy penah ttido mase pmr n spm..heh…

  10. نورنانا berkata:

    citer pasal toyol..
    dulu masa saya kat itm,
    ada member fotostat nota kecik saya dan jadikkan toyol..

    bila kena tangkap, saya skali kena panggil sbb tu tulisan saya
    seb baik tu potostet, so bukan salah saya la kan…

    saya buat nota utk saya
    tp dia yg potostet jadikkan toyol..

  11. zuriaf berkata:

    hahaha…saya dah abes examm….

  12. hamimnasoha berkata:

    Saya dah lali dengan periksa. Dah penat nak risau tentangnya. Tetapi itu bukan bermakna saya tak buat persediaan. Kata orang alah bisa tegal biasa.

    Berburu ke padang datar,
    Dapat rusa berbelang kaki,
    Berguru kepalang ajar,
    Bagai bunga kembang tak jadi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s