MaTcH MaKeR…me???!!

2month ago, i introduce my paksu to my besfren mse kat sekolah dlu..dalam 2bulan tu,byk sgt prob kat diorg..sbb ex-bf my besfren tu slalu kaco diorang…siap block kereta tgh2 highway lagi.. isk..apela die tu..

last nite, both of them kate diorg dh official.. parent my besfren pun dh restu.. hope,cpat2 la diorg kahwin…paksu kate, lpas ni dah kene panggil my besfren as maksu..huhu

aku rase lega..sbb aku tau ade org yg aku percaye nak jage besfren aku..owh..xsangke plak akhirnye jadi macam ni..

hehe…adekah ini bermakne kerjaya aku sebagai match maker akan bermula…oohhh NO…mestila x…sbb ni sume kebetulan…

Advertisements

10 thoughts on “MaTcH MaKeR…me???!!

  1. fadhbest berkata:

    owh match maker ke? paksu tu umur berape? so bile nak kenalkan saya pada kawan awak yang lain? hahaha

  2. tongah berkata:

    hehehe…sy pun nak tumpang sekaki…kenalkan lah sy dengan kawan² awk…

  3. cikf=) berkata:

    erk..en.fadh n tongah: setakat ni saye xde kengkawan yg masih single la..huhu
    tapi kalo nak tlg buat iklan,bleh jer…hihi

  4. mucs berkata:

    salam. kalau en fadh pun minta dikenalkan, saya pun nak juga la.. 😛 kalau ada kengkawan yang single, i’m third in the line eh?

  5. cikf=) berkata:

    hehe…ye la tu..
    sesape sedari2 yg masih single…ade 3jejaki yg muke bleh tahan (hmm ye ke…) menanti utk berkenalan dgn anda=)

  6. tongah berkata:

    hehehe…
    ada respon tak cikf?

  7. cikf=) berkata:

    hehe..setakat ni xde lagi la en.tongah…sabar la ek=)

  8. zuriaf berkata:

    aiseh..kalau aku nak pun, kene tunggu que gak la ye cikf=) ??

  9. zuriaf berkata:

    aiseh..kalau saya nak pun, kene tunggu que gak la ye cikf=) ??

  10. ixora berkata:

    “my bestfriend going to be my ‘maksu’..??”

    kalo saya, rasa janggal skit nk panggil dia maksu unless dia jd kakak ipar ke.. ok la,kot. hehe. that’s for me laa..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s