MiNgGu2 yG Bu$y…

lame dah x update blog ni..2~3minggu naik sem baru ni..mmg btul2 mcm kerahan tenaga.. busy ngan pngurusan konvo..ngan Problem Base Learning yg sebenarnye mmg projek PSM,tp kene buat dalam mase sebulan..huhu..yang paling best,aku masih tak terfikir lagi pasal tajuk PSM..bayangan pun xde lagi..

 

mm pesta konvo..mlm tadi aku baru send surat perletakan jawatan aku..adela kejam sket,sbb bnd tu ade lg 3mggu je..tp aku aku guide sume unit2 bawah aku supaya sume org senang n gembira..tp sampai skrg pengarah xnak respon pun..huhu

 

problem base learning…group lain pun buat bende ni gak..tp group aku je la yg hari2 buat meeting,cari lecturer,sampai jumpe ketua jabatan sbb nak tanye pasal wireless laser link.. mm nampak macam senang,tp cukup mhuru-harakan 2mggu aku..huhu

 

PSM…mm PSM..insyaAllah,aku akan cube sedaya upaya duduk depan comp n search sume bnd yg patut..doakan ek=)

 

 

Advertisements

6 thoughts on “MiNgGu2 yG Bu$y…

  1. fadhbest berkata:

    owh….telekomunikasi ke? arrrgggghhhhh…tensen.

  2. cikf=) berkata:

    yup…telekomunikasi yg sungguh mnyeronokkan…

  3. muhammadridwanto berkata:

    wireless laser link saya tak tahu, tapi semester depan KJ TOP akan buat kelas Advanced Fiber OPtic..jangan lupa sertai…daftar kat degree ++

  4. zuriaf berkata:

    apsal resign…?

  5. cikf=) berkata:

    mmm knp???tu la…

    tp pengarah x approve pun..huhu

  6. cikf=) berkata:

    huhu…tq2=)
    nway,circuit 2 dh dapat…tp component die xsampai lagi plak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s