i’m BaCk…

dah lame xbuka blog ni..frenster pun baru bheck arini..rindu btul kat computer kesayangan ku ini..rindu nak dengar lagu2 kegemaran..rindu nak main game..

sem baru di utm..mm final year..tajuk PSM pun xfikir lg..sampai je utm,byk je kerje2 pesta konvo yg tertangguh..harap mnggu ni xbusy sgt,sbb dah stat kuliah.sem ni mmg btul2 kene struggle la nampaknye..

azam sem baru??!!..xpenah terfikir lagi..huh..teruk btul..nak tunggu suatu mase yg betul2 tenang fikir betul2 fokus sem ni..mm kene note atas meja nih..nnt terlupe plak..

jauh di sudut ati,sbnrnye aku xready lagi nak stat kuliah..balik aritu dahla siap perang dingin ngan mak..mm akhirnye,mintak maaf jugak kat mak..mak,i’m so sori k..

aku sedang mencari semangat ku yg hilang..mm x hilang..tp xkuar lagi…huhu…bagila aku kekuatan…huhu

gud luck n all da best to me=)

Advertisements

8 thoughts on “i’m BaCk…

  1. fadhbest berkata:

    gudlak!!

  2. hiten_mitsurugi berkata:

    takpe2..aku amik masa seminggu nak biasakan diri. buzy2 pun jangan lupa ke Tuhan. Jgn miss baca mathurat.. Moga peroleh kekuatan.

  3. cikf=) berkata:

    mm tq2..huhu

  4. zuriaf berkata:

    bz ke…?camni tak dapat la nak blanje makan..hahaha…gud luck la untuk this sem “senior”…huhu…

  5. cikf=) berkata:

    mnggu ni dh agak teratur sket…tapi bile sampai bilik je,confirm trus tido..huhu..
    nway,thanx ek zuriaf..nnt datang tapak konvo bleh blanje..jgn mintak bouquet dah la ek..xmampu..huhu

  6. zuriaf berkata:

    kalau jumpe cikf=) memang nak blanje pon..tapi masih tak cam la muka tu..

  7. cikf=) berkata:

    xpe,datang je tapak konvo tu…pastu gi tanye meja urusetia..hehehe

  8. zuriaf berkata:

    uishh..duk meje urusetia ghupenye..tunggula kat sana nanti..sesi 7 ek..hahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s