father’s DaY…

bile father’s day or mother’s day,yg plg best msti movie2 kat tv..sampai tlupe nak wish kat ayah sndiri..

walaupun org kate,hari2 pun bleh celebrate father’s day,tp xsalah kan kalo ade 1ari special utk raikan..xperlu hadiah mahal2,xperlu pegi ke high class hotel..kalo kite wish father’s day,msti die akan rase bbangge wpun sedikit..yg plg tharu,kalo kite bg kad n ckap,thanx krn mjage sy selame ni..tp bnd2 ni jarang sgt kite nak buat n rase pelik je kalo selame 20thn xbuat,tbe2 kite nak buat sume bnd2 ni kan… xksahla care mane kite expresskan perasaab kite

sy adela kenalan seorg engineer,kat meja die ade diletakkan gambar anak llaki die shj,tiade gambar isteri or anak2 perempuan die..bile ditanye,dengan sempoinye die mjawab, ‘sy simpan isteri sy dlm hati,anak2 perempuan sy sntiase di kanan n kiri bahu sy n anak llaki sy sumber kekuatan sy..’ wpun mngkin ayah2 di dunia ini sukar mpamerkan kasih syg kerana tanggungjawab yg besar,jauh di sudut hatinye tetap ade perasaan yg mdalam…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s