salam…

salam…

‘mata pena itu lebih tajam n mnusuk dari mata pedang..’ penulisan juga mencerminkan pmikiran n tahap kematangan seseorg..namun ku sedar,aku bukanlah seorg yg mampu menjadi seorg yg bisa mencetuskn inspirasi mahupun anjakan satu perjuangan..

hatiku yg serapuh kaca ini,fikiran ku yg cetek dgn ilmuNya.. maka dengan pandangan ku yg sempit ini ku luahkan kata2..jauh di sudut hati,aku tetap berharap ape jua yg ku keluarkan takkan pernah menjahanamkan agamaku, negaraku, bangsaku n maruah seluruh keluargaku..

disinilah antara ruang dimensi ku layangkan pandangan n pendapat, ku kumpulkan ilmu2 yg bisa mngisa jiwa, ku hamparkan karpet2 phargaan buat insan2 tersayang dan ku alu2kan teman2 n kenalan2…moga akhirnye ku menjadi seorg insan yg bermanfaat kepada agama,negara,bangsa n keluarga…

just wanna to welcome u to my blog..i’ll be waiting for ur comment k..c ya..daa~

Advertisements

8 thoughts on “salam…

  1. fadhbest berkata:

    wah wah wah…die pun dah buat blog…syabas Inspektor Sahab syabas…teruskan usaha anda…kami menyokong usaha murni saudari memperjuangkan…..memperjuangkan ape ye?…takpe…kami tetap menyokong miss fauzani…

  2. fadhbest berkata:

    satu permulaan yang bagus seiring dengan kebejatan teknologi masakini..tetapkan matlamat yang jelas, hampiri mereka yang mempunyai idea yg bernas…

  3. fadhbest berkata:

    ooiitt…sape gune haku punye profile ni?

  4. fadhbest berkata:

    lalalala

  5. cikf berkata:

    en.fadh,ape yg gune hakcipta terpelihara cik fadh tu,meh saye sue die..hahaha..a’ah,sy bdk bru belajar care2 camne nak gne blog ni..nk tgk comment pun xtau..huhu..mmalukan..

  6. fadhbest berkata:

    oit…apesal ade lagi lak? hangin kuskus la macam ni…

  7. cikf berkata:

    en.fadh..nampaknye siasatan kene dibuat..bleh dikira jenayah berat camni..huhu

  8. CahayaMataKeyaQeenan berkata:

    http://yaqeenahmad.wordpress.com let us share something on “ILMU”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s